Fietsweek 2007

Fietsweek 24 met frisse nachten en een zonnig slot

 

De 24e fietsweek werd gekenmerkt door koude nachten, zonnige fietsdagen, veel lekke banden en zelfs spaakbreuken. Het programma werd door de wisselende klimatologische omstandigheden aangepast. De koninginnerit werd hierdoor zoals gebruikelijk toch verreden op de donderdag. Maar liefst 14 renners waagden zich aan de 190 km lange rit met 4 pittige collen.
De afsluitende rit op vrijdag naar de Col d’Agnel (2744m) werd door bijna alle deelnemers volbracht. Met de traditionele café au lait/crême met ijs en gebak werd de fietsweek afgesloten.

Spraakmakende verhalen van rijders en deelnemers zijn van harte welkom. Vele deelnemers hebben foto’s ingeleverd. Deze zullen op een verzamel DVD geplaatst worden. Begin september te verkrijgen.
De directie buigt zich nu over de aanpak van de 25e fietsweek in 2008.

Klik hier voor een eerste impressie van de gemaakte foto’s.
Klik hier voor een terugblik naar 2007.


Foto DVD Fietsweek 2007 is klaar

Foto’s op Flickr te bekijken,
Foto dvd 2007 is klaar en te verkrijgen bij Frits. De DVD bevat maar liefst meer dan 900 foto’s. Bestellen kan via email naar Frits .


 

Beste mensen

Op de eerste plaats wil ik een ieder van jullie vereniging bedanken dat ik heb mogen deelnemen aan de fietsweek. Mijn ervaring van deze week is heel veel ,vooral de dicipline hoe jullie met elkaar omgaan . Het sporters niveau is verrekte hoog, want ik heb begrepen dat jullie ook nog doen lopen en zwemmen. De dagen dat we de cols hebben beklommen vond ik schitterend en zeker met zo’n groep. Wat mij ook opviel was dat ik gelijk werd opgenomen in de groep dat is voor een ras echte Limburger als ik wel iets unieks in het zuiden gaat het toch effe iets anders ,maar daar was bij jullie Noorderlingen geen sprake van nadat ik aan de Directie officieel toestemming had gevraagd om te mogen deelnemen was ik gelijk een van jullie teminste dat gevoel had ik . Bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken voor mijn schitterende fietsweek!!!!!.

Vriendelijke groet,

Wiel van Aken. Puth.